Velkommen til Lynge-Broby IF Fodboldafdelingen

Indmeldelse

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og MasterCard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til kasserer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Lynge-Broby IF eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontingent opkræves automatisk via dit betalingskort 1. februar (1. halvår) og 1. august (2. halvår).

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål.

Meld dig ind her

 

 

 

 

 

 

 

 

De viste kontingenter er pr. halvår. Undtaget fodbold fitness, hvor kontingentet dækker 10x1 ugentlig træning i en sæson forår eller efterår. Fodbold fitness er derfor heller ikke omfattet af abonnementsbetaling.

Er man meldt ind i klubben, betragtes man som medlem, indtil man selv melder sig ud.
Dette er uanset hvor meget man træner/spiller. 
Man vil derfor blive opkrævet kontingent for indeværende halvår.Du kan udmelde dig ud her eller alternativt kan der sendes en via mail til kontingentansvarlig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Udmeldte spillere kan ikke spille eller træne i Lynge-Broby IF Fodbold.