Fodboldafdelingen passer kiosken i klublokalet. Desuden er der i det nye boldskur etableret et lille udsalgssted, hvorfra det er hensigten at sælge sodavand og kaffe på træningsaftener - hvis vejret er til det - og i forbindelse med hjemmekampe. Behovet for at holde åbent varierer, men vil cirka være 4-6 dage om ugen.

 

I vinterperioden er der åbent hver mandag til torsdag kl. ca. 18.30 - 21.00. Om lørdagen fra kl. 09.00 til ??. Der er også åbent i weekender, hvis der er indendørsstævner, turnering, gymnastikopvisning eller fastelavn.

 

I vinterhalvåret er der brug for "faste vagter", som kan passe kiosken en aften hver 2. - 3. uge, og "løse vagter", hvor der kan hjælpes 2-3 timer i forbindelse med stævner og andre arrangementer.

 

I sommerhalvåret er der åbent i forbindelse med kampe - og det er næsten hver dag. Tilbyd gerne at holde kiosken åben før/efter kampene.

 

Kontakt: Formanden for kioskudvalget Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 20 46 68 91.

 

Tidsforbrug: "Faste" vagter 2-3 timer hver 2. -3. uge, "løse" vagter 2-3 timer efter behov ved stævner etc.