Torsdag eftermiddag blev Sofie overrasket midt under træningen af mikrohåndboldspillerne af Elisabeth Wille og Marianne Weinrich fra LBI Håndboldudvalg. Hovedbestyrelsen i LBI havde nemlig peget på Sofie som en modtager af prisen "årets leder i LBI". Prisen, der er den største anerkendelse i LBI, som dækker over både gymnastik, fodbold, badminton, volleyball, traveture og håndbold, blev overrakt med følgende ord:

 Sofie 2

"Sofie yder et stort stykke arbejde med LBI Håndbold mikrohold. Hun er en meget engageret, positiv og glad træner, altid meget velforberedt. Helt i klubbens ånd sørger hun for, at det først og fremmest skal være sjovt at spille mikrohåndbold i LBI. I træningen sørger Sofie for, at indlæringen sker med megen leg, og det er tydeligt at børnene nyder at være der. Det er tydeligt, at Sofie giver vores yngste medlemmer en rigtig god start på deres håndboldkarriere.

Det er imponerende at se, hvordan Sofie, sin unge alder til trods, har et rigtig godt tag på børnene, og det er tydeligt, at hun også selv har det sjovt og nyder at have med de små at gøre. Samtidig udstråler Sofie ro og overblik og et godt lederpotentiale, som klubben forhåbentlig vil nyde godt af i mange år fremover.

Der er aldrig nogen slinger med mikroholdets medlemslister, girokort osv., og oven i alt dette har Sofie også overskud til at sidde ved dommerbordet, når klubben har behov for dette. Endvidere er Sofie altid frisk på at give en hånd med, når andre gøremål i klubben skal ordnes.

Med sit engagement på klubbens U16-hold, er Sofie på alle måder et forbillede for de små. Et forbillede, som vi i hele LBI sætter meget stor pris på, og som vi glæder os til at arbejde sammen med i fremtiden".