Jack blev overrasket under træningen tirsdag aften af LBIs formand Finn Christoffersen. Formanden overrakte prisen og anerkendelsen til Jack Tell Jørgensen på vegne af LBIs bestyrelse med følgende begrundelse:

"Jack har formået at fastholde og tiltrække nye spillere til den store årgang af pigespillere. Jack er en meget engageret og ansvarsbevidst træner, og har mange af de egenskaber, der er vigtige for at fastholde de unges interesse for fodbold".

 

I januar havde LBI besøg af teenageforskeren Søren Østergaard, som holdt foredrag om fastholdelse af teenagere i idrætsorganisationer. Søren Østergaard fremhævede mange af de elementer og metoder, der er vigtige for en træner at bruge og huske på for at fastholde og motivere børnene i en idrætsforening. Det er derfor en stor glæde for LBI at se, at Jack praktiserer mange af disse på og udenfor træningsbanen.

Jack har et godt forhold til sine spillere, og de synes "han er en god træner, fordi han er sød, sjov, livlig og god til at lytte".

Jack er altid opmærksom på hver enkelt af sine spillere, og arbejder på at udvikle dem fodboldmæssigt. Han er utroligt engageret og kommer med mange spændende tiltag og ideer. Rigtig mange af disse ideer bliver ført ud i livet, altid med fodbold og hygge som det centrale.

Jack er hele tiden aktiv og opsøgende omkring nye udfordringer indenfor fodboldens verden, og gør meget for at udvikle både sig selv og sine spillere. Han er altid klar til at hjælpe, både når der mangler hjælp med stævner og andre arrangementer. Således har Jack påtaget sig også at træne damejuniorpigerne, og har som opstart lavet en fodboldweekend med miniturnering og hygge for både pigespillerne og damejuniorspillerne.

Det er en stor glæde for alle i LBI, at det netop er i vores klub, at Jack Tell Jørgensen har valgt at bruge sine evner som fodboldtræner - tillykke med prisen som årets leder.