Fodbold er et underholdende spil. Spillets intensitet, holdets fight, spillerens fantastiske dribling og målets forløsning er blot nogle at de elementer, der gør, at vi tilskuere glæder os over spillet. Elementer som findes uanset, om du sidder på Parkens tribune og ser landsholdet, eller om du står ved sidelinjen og ser U9-drengene spille en 7-mandskamp. Men dette er set igennem en voksens øjne! Er det det samme, der får børn til at vælge fodbold? Hvad er det, der gør, at så mange børn og unge har valgt at fodboldspillet og livet i LBI Fodbold?

 

Der er nok rigtige mange svar. Men fælles for alle de børn, der flere gange om ugen snører støvlerne og glade møder op på træningsanlægget hos Lynge-Broby Idrætsforening, er forventningen om nogle sjove timer sammen med vennerne det vigtigste. For nogle er det følelsen, når driblingen, der har drillet i lang tid, lige pludselig lykkes. For andre er det glæden, når afleveringen ligger præcis lige der foran medspilleren. Men for de fleste er det ”blot” det at føle fællesskabet med kammeraterne på holdet, der trækker dem af sted i al slags vejr.

 

I LBI Fodbold har vi en ambition om, at der skal være plads til ALLE, der vil spille fodbold. Uanset om dit barn har det utroligste talent, eller om dit barn efter femte forsøg ikke har ramt bolden, er I velkommen i LBI Fodbold. Vi er sikre på, at du og dit barn nok skal hygge Jer for, ”Det er sjovt at spille fodbold i Lynge-Broby”.

 

Har du spørgsmål, - er i tvivl om, hvilket hold der er det rette eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte vores trænere. Du kan finde oplysningerne på alle hold i modulet her til venstre. Du eller dit barn er også altid velkommen til at komme til "prøve"-træning et par gange før en egentlig tilmelding til holdet. Aftal det med træneren for det pågældende hold.

 

Se i øvrigt oplysninger om indmelding samt kontingent i modulet "fodbold" øverst til venstre.

 

 

Vi glæder os til at se dig!