Krudtuglenyt

 

Hej Krudtugler og springlopper!

Vi har besluttet, at da der er så mange glade krudtugler og springlopper om mandagen deler vi holdet op igen. Det gør vi så ved, at de små krudtugler fra 3-5 år fortsat træner mandag kl. 16.30-17.30 i Frederiksberghallen hal 2 og de lidt større springlopper fra 4-6 år træner om tirsdagen fra 16.30-17.30 på Sorø Gymnastikefterskole springcentret. 

Det betyder dog ikke, at har du et barn der måske er 6 år, men det passer bedst om mandagen, så kan de ikke gå til gymnastik. Og omvendt. Aldersopdelingen er vejledende i forhold til at få mindre aldersspredning og mere plads. Så I dukker op der hvor det passer jer :-)

Har I tilmeldt jer mandagsholdet og ønsker i stedet for tirsdag, da send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så overflytter jeg jer i systemet. Prisen er det samme :-)

Vi er bevidste om, at I nok ikke lige kan lave om på hverdagen med så kort frist, så der er mulighed for lige at bruge de næste par uger til at finde sig til rette på holdene. Men springlopperne er i gang med tirsdagstræningen allerede fra 17/9-19.

Hulahop hilsner fra Rasmus og Anne Grethe