Kontingentopkrævning på vej

Den 1. august udsendes kontingentopkrævningerne fra Kluboffice. Hvis dit betalingskort er tilmeldt, vil du den 25. juli modtage en advis om at kontingentet vil blive trukket på dit betalingskort den 1. august.

Hvis du ikke er tilmeldt abonnementsordningen endnu, vil modtage en mail med et betalingslink den 1. august.

Skulle det hænde at du slet ingen opkrævning modtager, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så finder jeg ud af hvorfor og får sendt dig en.

For at det hele kan ske uden problemer, er det vigtigt, at dine personoplysninger indeholder din aktuelle mailadresse, og at det korrekte betalingskort er registreret. Det er dit ansvar at din mailadresse og dit registrerede betalingskort hele tiden er det aktuelle og gyldige. Hvis du er i tvivl, kan du kontrollere eller opdatere dine personoplysninger, herunder din mailadresse og dine betalingskortoplysninger på dbu.dk. Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode til dbu.dk, så benyt dette link:

https://mit.dbu.dk/Login.aspx

Det er kun anden gang vi opkræver kontingent på denne måde, og første gang kontingentet bliver trukket automatisk på dit betalingskort. Der vil helt sikkert ske nogle fejl undervejs. Oplever du fejl, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Så vil Jeg vil søge at rette fejlene, så snart jeg bliver orienteret om dem.

 

Den Kontingentansvarlige